Saneeraukset ja rakentaminen alan ammattilaiselta Sastamalasta

Ota yhteyttä

Rakennuspalvelu Ari Hongisto Oy on rakennusalan kokenut tekijä vuosien monipuolisella kokemuksella. Toteutamme erilaiset saneeraukset sekä uudisrakentamisen työt Sastamalan ja muun Pirkanmaan alueella. Käänny puoleemme kaikissa rakentamisen ja remontoinnin tarpeissasi.

Monipuoliset uudisrakentamisen palvelut

Haaveiletko uuden kodin rakentamisesta? Haluaisitko rakennuttaa pihapiiriisi varaston, autotallin tai muun piharakennuksen? Jätä uudisrakentaminen ammattilaisen hoidettavaksi ja varmista onnistunut lopputulos!

Rakennuspalvelu Ari Hongisto Oy toteuttaa erilaiset uudisrakentamisen työt asiantuntevasti, korkeasta laadusta koskaan tinkimättä. Rakennamme omakotitalot, vajat, varastot, autotallit ja muut uudisrakentamisen kohteet lattiasta kattoon toiveidesi mukaisesti. Voit tilata kauttamme myös kaikki kirvesmiestyöt.

 

Yrityksellämme on lisäksi vuosien kokemus Lammi-kivitalo- sekä Kontio- ja Honkarakenne-hirsitalopakettien kasaamisesta. Kun tilaat talopaketin rakentamisen Rakennuspalvelu Ari Hongisto Oy:ltä, voit luottaa avaimet käteen -periaatteella syntyvän lopputuloksen olevan kestävä, laadukas ja huolellisesti viimeistelty.

Pyydä tarjous

Saneerauspalvelut ja remontit

Tarjoamme asiakkaillemme kattavat remonttipalvelut ja erilaiset saneeraustyöt ammattilaisen tehokkuudella toteutettuna. Saat meiltä kotisi tai yrityksesi toimitilan pintaremontit pienistä ja nopeista töistä laajoihinkin kokonaisuuksiin – hoidamme paneloinnit, maalaustyöt, lattia-asennukset ja muut tarvitsemasi pintatyöt kokemuksen tuomalla varmuudella. Lisäksi teemme kaikenlaiset rakennussaneeraukset ja ulkovuoriremontit korkealaatuisen työnjäljen varmistaen ja kohteen yksilölliset ominaisuudet ja vaatimukset huomioiden.

Saneerauspalvelumme kattavat muun muassa:

  • rakennussaneeraukset

  • pintaremontit

  • ulkovuoriremontit.

Kysy meiltä myös muista remonttitöistä! Pystymme olemaan apunasi joustavasti lähes kaikissa remontointitarpeissasi.

Kysy lisää

Ota yhteyttä ja pyydä kustannusarvio kohteestasi

Kun kaipaat uudisrakentamisen tai saneerauksen ammattilaisen palveluita, käänny Rakennuspalvelu Ari Hongisto Oy:n puoleen. Olemme rakennusalan luotettava kumppanisi, kanssamme sinun ei tarvitse varautua kalliiksi käyviin aikataulu- tai budjettimuutoksiin. Pidämme aina tarkasti huolen asiakkaan kanssa yhdessä tehtyjen sopimusten toteuttamisesta.

 

Ole meihin yhteydessä ja kerro työtarpeestasi, niin laskemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen urakan kokonaiskuluista. Toimialueemme kattaa Sastamalasta käsin joustavasti koko Pirkanmaan alueen.

Katso yhteystietomme