- Jätä uudisrakentaminen ammattilaisen huoleksi! -

Soita 040 559 4942

Rakennuspalvelut Sastamalassa ja Pirkanmaalla

Tarjoamme ammattitaidolla toteutettavat rakennuspalvelut Sastamalan ohella koko Pirkanmaan alueella. Olemme Lammi-kivitalojen sekä Kontion ja Honkarakenteen hirsitalojen kokenut rakentaja. Meillä on vuosien kokemus talopakettien kasaamisesta, joten voit luottaa avaimet käteen -periaatteella syntyvän lopputuloksen olevan kestävä, laadukas ja huolellisesti viimeistelty niin ulko- kuin sisäpuoleltakin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kun talopaketin pystytys tulee ajankohtaiseksi tai tarvitset muuten rakennuspalveluita Pirkanmaan seudulla, ota yhteyttä ja käänny turvallisin mielin meidän puoleemme! Olemme luotettava toimija, jonka käsistä rakennukset nousevat sovittuja aikatauluja noudattaen ja laadusta tinkimättä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Lähetä viestisi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennuspalvelu Ari Hongisto
Sileekallionkuja 5
38200 Sastamala

Y-tunnus: 17398318
Puh: +358405594942

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennuspalvelu Ari Hongisto:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.